Dumitru, Popescu și Asociații vă mulțumește pentru vizita dumneavoastră pe site-ul nostru.

Echipa DPA Legal este o echipă de avocati care, prin ea însăși sau în colaborare cu alți specialiști din diverse domenii de specialitate, a fost înființată cu un singur obiectiv: acela de a furniza cele mai corecte, eficiente și rapide răspunsuri și soluții la intrebarile si problemele dumneavoastră.

board-1521348_960_720

Nu există domeniu de activitate în această lume care să nu fie supus unei reglementări legale, motiv pentru care, indiferent de sediul întrebării sau problemei dumneavoastră, noi vă putem ajuta.

Într-o lume în care informațiile abundă, dumneavoastră aveți nevoie nu doar de noi informații, ci de expertiză, de un răspuns clar, lipsit de echivoc și care să vă ajute în rezolvarea problemei dumneavoastră.

board-928390_960_720

Suntem de deplin conștienți de faptul că, pentru a oferi o soluție problemei dumneavoastră, în primul rând trebuie să înțelegem pe deplin situația în care vă aflați.

În cazul situațiilor ce formează preponderent obiectul unui alt domeniu decât cel juridic, demersurile noastre încep, continuă și se finalizează cu o colaborare organizată cu specialiști din domeniul respectiv (menționăm fără a limita: ingineri, arhitecți, constructori, ingineri IT, experți tehnici, medici, consultanți în domeniul financiar-bancar, contabili etc).

head-776684_960_720

Contactați-ne astăzi și obțineți soluția problemei dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.

Vă mulțumim.

Echipa DPA Legal