Legea nr. 290/2003 – Executarea silită a despăgubirilor acordate

Dumitru, Popescu și Asociații a asistat și reprezentat titularii unei decizii de acordare a despăgubirilor bănești emise în baza Legii nr. 290/2003 împotriva contestației la executare formulate de Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților (ANRP).

În urma demersurilor întreprinse, echipa DPA a obținut în instanță respingerea contestației la executare ca neîntemeiate și confirmarea legalității executării silite demarate împotriva Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP).

În anumite situații, în baza Legii nr. 290/2003 autoritatea competentă emitea o decizie privind acordarea despăgubirilor sub forma de despăgubiri bănești, actul emis urmând a fi pus în executare efectivă de către Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților (ANRP).

În situația în care ANRP nu își executa de bunăvoie obligațiile, titularii deciziei puteau demara procedura executării silite împotriva acesteia, în vederea obținerii sumelor de bani datorate.

Din partea echipei DPA asistența juridică și reprezentarea au fost asigurate de:

Răzvan Popescu.

Echipa DPA Legal

Accesați serviciile juridice oferite de avocații DPA:


Alte informații privind Despăgubirile ANRP

Alte informații privind executarea silită

Anularea întregii executări silite ca urmare a admiterii excepției prescripției dreptului de a solicita executarea silită

martie 2nd, 2018|0 Comments

Prescripția dreptului de a solicita executarea silită/Anularea executării silite demarate cu depășirea termenului de prescripție Dumitru, Popescu și Asociații a acordat asistentă juridică și reprezentare unui debitor în cadrul procedurii de executare silită demaratăMai mult

Alte informații privind Restituirea imobilelor naționalizate