Despăgubiri pentru apartamentul cumpărat de la stat și pierdut în favoarea proprietarului

Dumitru, Popescu și Asociații a acordat asistență juridică și reprezentare unei persoane care a pierdut apartamentul cumpărat de la autoritățile statului român în favoarea fostului proprietar.

Ca urmare a demersurilor întreprinse, echipa DPA a obținut în instanță obligarea autorităților statului român la plata contravalorii apartamentului.

Orice vânzător, inclusiv o autoritate/instituție publică a statului român, este obligat să asigure cumpărătorului liniștita folosință a bunului vândut, această obligație purtând denumirea de „obligație de garanție contra evicțiunii „.

În situația în care cumpărătorul pierde bunul cumpărat (este evins) acesta are dreptul de a obține de la vânzător contravaloarea acestuia.

Din partea echipei DPA asistența juridică și reprezentarea au fost asigurate de avocații Răzvan Popescu și Răzvan Constantin.

Echipa DPA Legal

Accesați serviciile juridice oferite de avocații DPA:

Alte informații privind Acțiunea în revendicare

Alte informații privind Dreptul de proprietate

Alte informații privind Relațiile creditor vs debitor

Obligarea unui furnizor de gaze naturale la plata daunelor interese pentru prejudiciul cauzat de o deflagrație

noiembrie 1st, 2018|0 Comments

Răspunderea civilă delictuală - Despăgubiri pentru prejudiciile cauzate printr-o deflagratie Dumitru, Popescu și Asociații a acordat asistență juridică și reprezentare unui moștenitor al unor persoane implicate într-o deflagrație. Ca urmare a demersurilor întreprinse, echipa DPAMai mult

Alte informații privind Restituirea imobilelor naționalizate

Alte informații privind Situația juridică a unui imobil